Vedrørende invitation til rejse

For godt til at være sandt?


Undrer du dig over, om vores invitation er reel, eller om der ligger noget bag?
 
Det er helt sandt – som tak for hjælpen for at du kommer og hjælper os med vores
markedsundersøgelse, blir du invitert til en reise med oss. Du skal bare betale lufthavnsafgift og andre eksterne afgifter på mellem 690 kr.
og 950 kr. per person, afhængigt af rejsemålet.
 
Forklaringen er, at vi for tiden gennemfører en af de største markedsundersøgelser i den Skandinaviske rejsebranche. Måden, du som forbruger vælger at rejse på, forandre sig meget. Måden vi i rejsebranchen markedsfører os og sælger vores rejser på, ændrer sig også hurtigt.
 
For at lave nye spændende rejser, har vi brug for mere information. Hvor ønsker du at rejse hen?
Hvordan booker du din rejse? Hvilke slags hoteller ønsker du at bo på? Dette er nogle af de spørgsmål vi ønsker at få svar på gennem markedsundersøgelsen..
 
En så omfattende markedsundersøgelse, som også skal tage hensyn til de regionale forskelligheder bliver kostbar, hvis man skal benytte sig af dyre markedsanalyseinstitutter. Vi gennemfører derfor markedsanalysen i eget regi, og benytter i stedet nogle af besparelserne på, at iniviterer deg med på en rejse som tak for hjælpen.
 
Hvor den rejse du får tilbudt går hen, er afhængig af vores bookningssituation på det tidspunkt du deltager i markedsundersøgelsen. Det som er helt sikkert er at rejsen går sydpå, varer i 8 dage og at du bor på komfortable hotel. Flyrejse, al transport på rejsemålet,
 
overnatning og morgenmad er inkluderet. Alle detaljer får du selvfølgelig skriftlig når du deltager på vores arrangement.
 
Og så lidt ekstra: Som «tak for hjælpen» for din deltagelse i markedsundersøgelsen, kan du bestille for op til 4 personer.
 
Som en del af markedsundersøgelsen præsenterer vi også nogle af vore øvrige rejser og har nogle overraskelser om dem. Kom og vær med på vores populære arrangement med markedsundersøgelse og rejsepræsentation!
 
 
Klik her for at vælge sted, dato og tid som passer dig!